Menu

Moio Beach is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Sluitingsperiode van 28 januari tot en met 10 februari.

Vanaf 11 februari weer alle dagen geopend!

De Adventure Sports zijn op aanvraag te reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel +31(0)117-392180.

Moio Blokart Experience 2019

Tijdens dit event kunt u individueel of in groepsverband deelnemen aan de Moio Blokart Experience (minimum leeftijd 8 jaar). Een promotiedag voor het Blokarten!

Gedurende een uur maakt u kennis met het blokarten en heeft u een eigen blokart tot uw beschikking voor de speciale prijs van €25,- per deelnemer.

De laatste Blokart Experiences zijn geannuleerd wegens te weinig wind.

  • Een nieuwe datum wordt nog gepland!

Voor het blokarten hebben we, afhankelijk van de windrichting, ongeveer 4bft. nodig. U kunt zich opgeven door een email te sturen naar info@moio.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Voor- en achternaam hoofdboeker:
  2. Het aantal personen
  3. Leeftijd van de deelnemers
  4. Telefoonnummer:
  5. Datum deelname:
  6. Voorkeurstijd deelname:

Wij zorgen dat de blokart voor u gereed staat. Aan u en de andere deelnemers leggen gezamenlijk de theorie van het blokarten uit waarna iedereen een blokart krijgt toegewezen. De eerste rondjes rijden wij met u mee om u te helpen en te controleren of alles is begrepen. Als alles gecontroleerd verloopt laten we u verder alleen doorrijden en wensen we u veel plezier.

Voorafgaand aan de events houden we de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Mocht het event vanwege het weer niet door kunnen gaan dan informeren we u uiterlijk de avond van te voren.

Kledingadvies voor het blokarten: een zonnebril, kleedt u daarnaast op het weerbericht met een extra regenjas en -broek als bescherming tegen het opspattende water en zand. Afhankelijk van het weer kunt u dunne handschoenen meenemen. In december functioneert wintersportkleding dat vies mag worden perfect.

Mocht u niet op tijd zijn met inschrijven dan kunt u altijd langs komen om te kijken of er nog een plaats vrij is.

Na ontvangst van uw email krijgt u een bevestiging van inschrijving.