Menu

Moio Beach is wegens vakantie gesloten van 12 tot en met 27 november

Moio Blokart Experience 2018

Tijdens dit event in de kerstvakantie kunt u individueel of in groepsverband deelnemen aan de Moio Blokart Experience (minimum leeftijd 8 jaar). Gedurende een uur maakt u kennis met het blokarten en heeft u een eigen blokart tot uw beschikking voor de speciale prijs van €25,- per deelnemer. De Blokart Experiences staat gepland op:

  • Zondag 30 december 12:00 – 16:00

Voor het blokarten hebben we, afhankelijk van de windrichting, ongeveer 4bft. nodig. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@moio.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Voor- en achternaam hoofdboeker:
  2. Het aantal personen
  3. Leeftijd van de deelnemers
  4. Telefoonnummer:
  5. Datum deelname:
  6. Voorkeurstijd deelname:

Wij zorgen dat de blokart voor u gereed staat. Aan u en de andere deelnemers leggen gezamenlijk de theorie van het blokarten uit waarna iedereen een blokart krijgt toegewezen. De eerste rondjes rijden wij met u mee om u te helpen en te controleren of alles is begrepen. Als alles gecontroleerd verloopt laten we u verder alleen doorrijden en wensen we u veel plezier.

Voorafgaand aan de events houden we de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Mocht het event vanwege het weer niet door kunnen gaan dan informeren we u uiterlijk de avond van te voren.

Kledingadvies voor het blokarten: een zonnebril, kleedt u daarnaast op het weerbericht met een extra regenjas en -broek als bescherming tegen het opspattende water en zand. Afhankelijk van het weer kunt u dunne handschoenen meenemen. In december functioneert wintersportkleding dat vies mag worden perfect.

Mocht u niet op tijd zijn met inschrijven dan kunt u altijd langs komen om te kijken of er nog een plaats vrij is.

Na ontvangst van uw mailtje krijgt u een bevestiging van inschrijving.