Menu

Moio Beach is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

De Adventure Sports zijn op aanvraag te reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel +31(0)117-392180.

Moio Blokart Experience 2019

Nieuwe datum: Zondag 10 maart 2019

Tijdens dit event kun je individueel of in groepsverband deelnemen aan de Moio Blokart Experience (minimum leeftijd 8 jaar). Een promotiedag voor het Blokarten!

Gedurende een uur maak je kennis met het blokarten en heb je een eigen blokart tot je beschikking voor de speciale prijs van €25,- per deelnemer.

Zondag 10 maart kun je inschrijven voor de volgende uren:

  • 09.15-10.15 uur
  • 10.15-11.15 uur
  • 11.15-12.15 uur

Voor het blokarten hebben we, afhankelijk van de windrichting, ongeveer 4bft. nodig. Je kunt je opgeven door een email te sturen naar info@moio.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Voor- en achternaam hoofdboeker:
  2. Het aantal personen
  3. Leeftijd van de deelnemers
  4. Telefoonnummer:
  5. Datum deelname:
  6. Voorkeurstijd deelname:

Wij zorgen dat de blokart voor je gereed staat. Aan jou en de andere deelnemers leggen we gezamenlijk de theorie van het blokarten uit waarna iedereen een blokart krijgt toegewezen. De eerste rondjes rijden wij met je mee om te helpen en te controleren of alles is begrepen. Als alles gecontroleerd verloopt laten we je verder alleen doorrijden en wensen we je veel plezier.

Voorafgaand aan de events houden we de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Mocht het event vanwege het weer niet door kunnen gaan dan informeren we je uiterlijk de avond van te voren.

Kledingadvies voor het blokarten: een zonnebril, kleedt je daarnaast op het weerbericht met een extra regenjas en -broek als bescherming tegen het opspattende water en zand. Afhankelijk van het weer kunt u dunne handschoenen meenemen. In december functioneert wintersportkleding dat vies mag worden perfect.

Mocht je niet op tijd zijn met inschrijven dan kun je altijd langs komen om te kijken of er nog een plaats vrij is.

Na ontvangst van je email krijgt je een bevestiging van inschrijving.