Menu

Vanwege de maatregelen die de regering heeft genomen omtrent het Corona virus zijn we tot en met 6 april gesloten. Voor dringende zaken graag een mailtje naar info@moio.nl of onderstaand telefoonnummer.

De Adventure Sports zijn op aanvraag te reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel +31(0)117-392180. of vraag je voorstel aan

MyBeach

100% afvalvrije stranden is het streven van Stichting de Noordzee. En dat is hard nodig: er liggen ruim 1,2 miljoen stuks plastic afval op de Nederlandse stranden. Dit jaar vindt de Boskalis Beach Cleanup Tour voor het eerst in een nieuwe vorm plaats. De afgelopen drie jaar trok de stichting gedurende de hele maand augustus van Cadzand naar Schiermonnikoog. Dit jaar ruimt Stichting De Noordzee de Nederlandse stranden binnen twee weken op, door op 1 augustus tegelijkertijd vanuit zowel Cadzand als vanaf Schiermonnikoog richting Zandvoort te trekken. Vorig jaar haalde Stichting De Noordzee samen met 2015 vrijwilligers 11.555 kilo afval van het strand.

Ook wij gaan voor 100% afvalvrije stranden en zijn daarom aangesloten bij MyBeach van Stichting de Noordzee. Op 1 augustus zijn wij weer het startpunt voor de Boskalis Beach Cleanup Tour. Daarnaast bieden wij gedurende het seizoen materialen aan om afval op te bergen en weg te kunnen gooien.

De stranden van Cadzand staan al jaren bekend als zeer schoon en dit houden wij vanzelfsprekend graag zo!