Menu

Moio strandrestaurant is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur tot 20:00 uur, en vrijdag en zaterdag tot 20:30 uur

Let op: Reserveringen voor het Strandrestaurant dienen altijd telefonisch gedaan te worden via 0117-392180

Graag tot ziens bij Moio Beach!

Personal Training

Bodyline on the beach

Hatha Yoga, Power Yoga en Bootcamp @ the beach! Dat is het aanbod van Bodyline in Cadzand. Het prachtige nieuwe strandrestaurant van Moio Beach is de uitvalbasis en bij slecht weer kunt u binnen Yoga volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om personal training te volgen bij Bodyresult in deze prachtige omgeving.

Vanaf zomer/voorjaar 2019 is Bodyline weer terug met een uitgebreid aanbod. Voor de komende periode vanaf 17 september 2018, wordt alleen mindfullnesstraining aangeboden.

Zondag

09:00-10:00u | Mindfullness vrije inloop. (10,00 euro)

Leden van Bodyline kunnen op vertoon van hun lidmaatschappas gebruik maken van de activiteiten zonder extra kosten. Niet-leden betalen € 10,- per les of € 80,- voor 10 trainingen middels een strippenkaart. Kinderen tot en met 13 jaar betalen € 5,- per les.


Wilt u personal training volgen aan het strand? Neem dan contact op met Bodyresult! U kunt dan een persoonlijke afspraak maken met een trainer.

www.bodyresult.fit | info@bodyresult.fit

Moio Beach / Bodyline on the beach
Vlamingpolderweg 3a
4506 HZ Cadzand
Parkeren met een auto is mogelijk bij de betaalde parkeerplaats aan de Vlamingpolderweg 3a. U steekt vervolgens de duin over en loopt naar het Moio Beach strandrestaurant. Met uw fiets kunt u tot aan Moio Beach zelf rijden.

Meer informatie en inschrijven is mogelijk via onze Bodyline on the beach pagina! Deze gaat in de loop van volgende week online. Meer informatie wordt via Facebook, Instagram en www.healthcenterbodyline.nl gecommuniceerd.

Met vriendelijke groet,
Het Bodyline Team