Menu

Het strand restaurant is geopen vanaf 11 uur;

De keuken is doorlopend geopend vanaf 12 uur;

Graag tot ziens bij Moio Beach!

reserveren bij moio beach

Manager Moio Adventure

Iedere dag sporten in en aan de Noordzee aan de mooiste kust van Nederland? Wordt sportmanager bij Moio Adventure in Cadzand (Zeeland)! Surfen, Suppen, Blokarten, Shoot-out, noem het maar op. Jij zorgt dat vakantiegangers, vrienden, families, kinderen op een kinderkamp en collega’s op een bedrijfsuitje ontdekken wat sporten, zee en het strand met ze doet.

Jouw baan als sportbegeleider in Cadzand

Alles wat te maken heeft met Moio Adventure komt voor jouw rekening. Jij bent het gezicht voor de buitensport. Je dagen zijn nooit hetzelfde. Je stuurt een superleuk team aan dat bestaat uit vaste medewerkers, ambulante medewerkers en stagiaires.

 • Het grootse deel van de tijd ben je op het strand les aan het geven. Aan het einde van dag zorg je er voor dat alle materialen schoon en netjes opgeborgen zijn. Ook maak je tijd voor het beantwoorden van mail en het maken van de planning. Vooral in de zomer ben je meer aansturend bezig en zorg je er voor dat alles goed verloopt.
 • Je geeft zelfstandig sportlessen, en je organiseert meerdere activiteiten o.a. BeachDays, BeachCamps, feesten en noem maar op.
 • Er is ruimte voor nieuwe ideeën en sporten. Ben jij op de hoogte van alle nieuwe trends van dit moment? Welke sport of activiteit ontbreekt er echt bij Moio. We sparren graag en blijven op zoek naar vernieuwende sporten en activiteiten.
 • Ook wordt team Moio enthousiast van een leuke team activiteit. Jij vind het leuk om het hele team enthousiast te krijgen om bijvoorbeeld voor werktijd te gaan raften. Dit geeft een enorme spirit aan het team en een hoop blije gezichten.
 • Jij kunt de gasten een te gekke strand ervaring bezorgen, een dag waar ze dingen hebben gedaan die ze nooit eerder hebben gedaan. In een groep of individueel. Je luistert naar de wensen van de klant en aan deze dag zullen ze zeker mooie herinneringen overhouden.

GASTBELEVING: SPORT, BEWEGING, GEZELLIGHEID

Gasten willen plezier maken. Dat is het doel van elke activiteit. Jij bent altijd vrolijk en kan mensen goed motiveren om toch dat drempeltje over te gaan. Je zorgt er altijd voor dat de veiligheid bovenaan staat en dat mensen moe maar voldaan in het mooie Moio Beachrestaurant nog een lekker hapje of drankje gaan nuttigen. Kortom, je zorgt voor de perfecte stranddag.

SPORT EN MANAGEMEN: MEEWERKEN AAN DE ONTWIKKELING VAN MOIO

Je bent deel van het managementteam, die verder bestaat uit Dirk (eigenaar) Bo (bediening), Tibo (buitensport), Kim & Jur (keuken) & Clint (bedrijfsleider). In een wekelijks overleg evalueren we hoe het gaat met de verschillende bedrijfsonderdelen en hoe Moio zich kan verbeteren.

Ben jij de sportbegeleider die we zoeken?

 • Je bent op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften en kunt alle sporten zelfstandig begeleiden. Je hebt ervaring met de zee en watersport.
 • Ervaring met leidinggeven in de buitensport. Je bent sportief en bekend met o.a. Kajakken, Blokarten, golfsurfen, Golfen, Shoot-out noem maar op. Je begeleidt stagiaires en een vast team van vooral ambulante die vaak al jaren bij Moio werkzaam zijn. In de zomer bestaat je team uit ongeveer tien mensen. Je zorgt dat alles volgens de regels verloopt. Het glas is bij jou altijd halfvol en je kunt mensen goed motiveren.
 • Creativiteit en een pragmatische instelling. Je bent een echter doener en je vindt het heerlijk om op een drukke zomerdag alles op rolletjes te laten verlopen. Je bent flexibel en energiek en je houdt van de omgang met mensen. Zowel met collega’s als gasten. Aan jou kan alles gevraagd worden. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven jou energie.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, wegens internationale collega’s en gasten. Duits en Frans vinden we een fijne aanvulling.
 • Je houdt van zand tussen je tenen en kunt elke dag genieten van onze mooie locatie. Zomer of winter, nat of droog: voor jou is het strand en de zee altijd de plek die jou energie geeft.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan leren we je graag kennen! Stuur je motivatie en cv naar info@moio.nl, t.a.v. Dirk van Gilst (eigenaar).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op, kom een drankje doen of loop eens mee. Neem contact op met Dirk van Gilst, eigenaar: 0117-392180

Of solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaand contactformulier.


Werken bij Moio Beach in Cadzand

Het draait bij Moio om Food & Fun. In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige die strand- en watersport combineren met een strandpaviljoen. Die combinatie maakt de sfeer bij ons ontspannen en levendig. Het niveau van de keuken is hoog en alles op de kaart is vers. Onze koks houden van pure, lokale producten.

Bij Moio werken echte ‘paviljoen-mensen’. We worden onrustig van niets doen en zijn altijd bezig. Als er druk op de ketel staat zijn we op ons best. En als dat eens een hele lange dag is, draaien we onze handen daar niet voor om. De sfeer is positief, iedereen is deel van het team. Daarom passen sociale teamspelers hier goed. Die weten dat je het beste resultaat alleen samen kunt bereiken. De wind, de zee, het sporten, het werkt verslavend. Het kan zomaar zijn dat je in de groeps-app van je team zet dat het morgen goed weer is om te Blokarten. En dat je de volgende ochtend om 9.00 uur samen over het strand zeilt.

WAT KRIJG JE

 • Een goed salaris. We betalen ruim boven de reguliere inschaling;
 • Werk-privé balans;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioensopbouw via PH&C;
 • Dagelijks werken op het mooiste strand van Zeeland; • Goed eten. Een opgedekt bord, met alles uit de schijf van vijf. En tijd om rustig te eten in de personeelsruimte. Gratis, ook voor - of na je werkshift;
 • Ontwikkeling. We moedigen aan om opleidingen of cursussen te volgen; • Gezellige borrels en uitjes;
 • Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, gezonde zeelucht en altijd zand in je auto.