Menu

Moio Beach is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

De Adventure Sports zijn op aanvraag te reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel +31(0)117-392180.

Zomerprogramma

Van 9 juli tot en met 24 augustus biedt Moio een speciaal zomerprogramma.

Clinics,
Elke maandag, woensdag en vrijdag bieden onze instructeurs om 13:00, 14:15 en 15:30 clinics aan in Golfsurfen of Stand Up Paddle. Afhankelijk van de golfhoogte wordt de activiteit bepaald. In een uur tijd leren we u de basis van de activiteiten aan en dagen we u uit uw grenzen te verlegen. U kunt vooraf inschrijven via 0117-392180 of stap eens binnen bij Moio Beach, vol = vol.

De minimumleeftijd voor de clinics is 8 jaar. De kosten bedragen €20,- per persoon per clinic incl. lycra of wetsuit. Graag 15 minuten vooraf aanwezig zodat u kunt afrekenen in ons paviljoen en op tijd bent omgekleed voor de clinic.

Shoot out toernooi
Naast de clinics biedt Moio Beach dit jaar voor het eerst twee shoot out toernooien aan. Op dinsdag 24 juli en 7 augustus kunt u gratis deelnemen aan het shoot outtoernooi (een combinatie van paintball en pijl en boogschieten). Tijdens het toernooi gaat u de strijd aan met andere teams in verschillende spelvarianten.

De minimumleeftijd is 12 jaar en iedereen mag gratis deelnemen. We starten om 13:00, u komt dan naar Moio Beach en u hoeft geen teams te maken (geen inschrijving nodig).

Funsportkampen
In deze periode bieden we 3 funsportkampen en één 12 plus kamp aan. Meer info kunt u vinden op https://www.moio.nl/funsportkampen