Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Beach golf: Golfen op het strand

Beach Golf! Als je aan strand denkt dan denk je natuurlijk aan golfen! Kom golfen op het strand van Cadzand bij Moio Beach. Ultiem ontspannen en gezelligheid. Een unieke ervaring die de traditionele golftechnieken combineert met de ontspannen sfeer van het strand.

Beach Golf

De dag begint met een beknopte clinic waarin we jullie voorzien van verschillende golf technieken. Daarna is het tijd voor een uitdagend parcours van 9 holes op het strand. Elk gedeelte van het strand wordt benut, van glooiende duinen tot kronkelende kustlijnen. En het strand zelf? Dat dient als één grote bunker, waardoor elke slag een nieuwe strategische overweging vereist.

Ons arrangement strand golf

Beach Golf kan bij ons al vanaf €20 per persoon voor één uur. Wij maken voor jou een arrangement op maat.

  • €20,- p.p. voor 1 uur*
  • €37,- p.p. voor 2 uur.

Met meer dan 10 personen krijgt u €2,50 korting per persoon. Met meer dan 25 personen krijgt u €5,00 korting per persoon.* Op één uur sport zijn onderstaande kortingen niet van toepassing.

Maak er een leuke dag van

Na het potje beach golf genieten van een heerlijke lunch of diner? Dat kan natuurlijk bij Moio Beach. Kom je met het werk en ben je ook op zoek naar een vergaderruimte? Ook dat is geen probleem!

Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Wij maken een offerte op maat.

Ontdek het strand van Cadzand

Het strand van Cadzand biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke middag. Gelegen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen zijn we de ideale locatie voor zowel het zuiden van Nederland en België. Met prachtige stranden en heerlijke strandpaviljoens een echte aanrader.

Tot snel bij Moio Beach

Waar wacht je nog op? Boek een dagje beach golf of een van onze andere activiteiten nu bij Moio Beach. Samen maken we er een heerlijke dag van. Tot snel bij Moio Beach!