Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Vergaderlocatie: Vergaderen aan zee

Op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie aan zee? Moio Beach, gelegen aan het strand van Cadzand biedt een sfeervolle vergaderlocatie in ons strandpaviljoen. Wij verhuren deze vergaderlocatie voor verschillende doeleinden. Van informele brainstormsessie tot formele bedrijfspresentatie.

Inspirerende vergaderlocatie

Vergader- en brainstormsessies zijn goed voor jouw bedrijf. Je hebt de tijd om eens goed na te denken en de visie van jouw bedrijf. Natuurlijk kun je vergaderen binnen je eigen bedrijf, maar een nieuwe locatie biedt nieuwe impulsen en inzichten.

Met uitzicht op de uitgestrekte Noordzee en het fijne zand tussen je tenen, biedt Moio Beach een betoverende omgeving die je energie en inspiratie geeft. De serene geluiden van de golven en de verfrissende zeelucht dragen bij aan een ontspannen sfeer die bevorderlijk is voor creativiteit en concentratie. De natuurlijke schoonheid van het strand van Cadzand vormt een prachtig decor voor jouw vergaderingen.

Vergaderen aan het strand van Cadzand

Het strandpaviljoen van Moio Beach beschikt over comfortabele vergaderruimtes die zijn uitgerust met moderne faciliteiten en technologie. Of je nu een kleine groep of een groter team hebt, er zijn verschillende ruimtes beschikbaar die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. De flexibele opstelling en de aanwezigheid van audiovisuele apparatuur zorgen ervoor dat je presentaties vlekkeloos verlopen.

De ruimte is beschikbaar voor maximaal 20 personen voor € 75,- per dagdeel.

Combineer vergaderen aan zee met teambuilding

Na een intense vergadersessie biedt Moio Beach tal van mogelijkheden voor ontspanning en teambuildingactiviteiten. Deze informele en plezierige momenten dragen bij aan het versterken van de teamgeest en het stimuleren van een positieve werkomgeving.

Mogelijkheden voor lunch en diner

Bij Moio Beach begrijpen ze dat lekker eten en drinken essentieel zijn om productieve vergaderingen te ondersteunen. Tijdens je bijeenkomst kun je genieten van ons heerlijke menu, variërend van lichte snacks en gezonde salades tot uitgebreide lunches en verfrissende drankjes. De culinaire ervaring bij Moio Beach voegt een extra dimensie toe aan jouw vergaderingen en zorgt ervoor dat alle deelnemers tevreden en geïnspireerd blijven.

Over de locatie

Moio Beach is een modern en hip strandpaviljoen gelegen aan de prachtige kust van Zeeuws-Vlaanderen. Direct aan het strand en met alle voorzieningen is dit de perfecte plek voor een inspirerende vergadering. Inspirerend interieur, een heerlijke menukaart en vriendelijk personeel.

Huur onze vergaderlocatie

Moio Beach is meer dan alleen een vergaderlocatie. Het is een plek waar werk en ontspanning naadloos samenkomen, waardoor jouw vergaderingen een onvergetelijke ervaring worden. Wil jij vergaderen in onze vergaderruimte aan zee? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op je aanvraag. Tot snel bij Moio Beach.


vergaderen aan zee

vergaderlocatie strand