Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Medewerker bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Food & fun op het strand. Een verrassend goede keuken. Moio bruist en heeft ruimte voor een gedreven en creatieve doener.

Jouw werk als medewerker in de bediening

We hebben een fijn team van 6 vaste bedieningsmedewerkers en zijn goed op elkaar ingespeeld. In de zomer komen daar nog zo’n 10-20 vakantiekrachten bij, veel van hen keren jaarlijks terug. Jouw rol is heel belangrijk voor ons. Jij zorgt er namelijk voor dat onze gast zich welkom voelt, wordt verrast en geniet. Om dat te bereiken hou je het overzicht en je hoofd koel. Zodat onze gast goed bediend wordt en optimaal kan genieten. Je bent een echte team player en je houdt van de omgang met veel verschillende mensen.

Gastvrijheid is jouw natuur. Als medewerker bediening ben je een belangrijke schakel in het bieden van de juiste ervaring bij de gast. Hoe kan je de gast nòg meer verrassen?

Ben jij die horeca medewerker die we zoeken?

  • Je draait je hand niet om voor hard werken en dit doe je met een positieve en collegiale houding.
  • Gastvrijheid is jouw tweede natuur. Je houdt ervan om gasten een top beleving te geven.
  • Creativiteit, enthousiasme en een passie voor lekker eten en drinken.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan leren we je graag kennen! Stuur je motivatie en cv naar info@moio.nl, t.a.v. Dirk van Gilst (eigenaar).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op, kom een drankje doen of loop eens mee. Neem contact op met Dirk van Gilst, eigenaar: 0117-392180

Of solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaand contactformulier.


Werken als medewerker bediening bij Moio Beach

Het draait bij Moio om Food & Fun. In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige die strand- en watersport combineren met een strandpaviljoen. Die combinatie maakt de sfeer bij ons ontspannen en levendig. Het niveau van de keuken is hoog en alles op de kaart is vers. Onze koks houden van pure producten en nemen inspiratie mee uit alle werelddelen.

WAT KRIJG JE?

  • Een goed salaris.
  • Werk-privé balans. Een fulltime baan in 4 dagen, flexibel in te delen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioensopbouw via PH&C;
  • Goed eten. En tijd om rustig te eten in de personeelsruimte.
  • Ontwikkeling. We moedigen aan om opleidingen of cursussen te volgen;
  • Lichaamsbeweging. Je kunt je geregeld inschrijven voor outdoor-activiteiten en daarnaast gebruik maken van ons materieel;
  • Gezellige borrels en uitjes;
  • Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, gezonde zeelucht en altijd zand in je auto.