Menu

Het strand restaurant is geopen vanaf 11 uur;

De keuken is doorlopend geopend vanaf 12 uur;

Graag tot ziens bij Moio Beach!

reserveren bij moio beach

Medewerker bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Food & fun op het strand. Een verrassend goede keuken. Moio bruist en heeft ruimte voor een gedreven en creatieve doener.

Jouw werk als medewerker in de bediening

We hebben een fijn team van 6 vaste bedieningsmedewerkers en zijn goed op elkaar ingespeeld. In de zomer komen daar nog zo’n 10-20 vakantiekrachten bij, veel van hen keren jaarlijks terug. Jouw rol is heel belangrijk voor ons. Jij zorgt er namelijk voor dat onze gast zich welkom voelt, wordt verrast en geniet. Om dat te bereiken hou je het overzicht en je hoofd koel. Zodat onze gast goed bediend wordt en optimaal kan genieten. Je bent een echte team player en je houdt van de omgang met veel verschillende mensen.

Gastvrijheid is jouw natuur. Als medewerker bediening ben je een belangrijke schakel in het bieden van de juiste ervaring bij de gast. Hoe kan je de gast nòg meer verrassen?

Je werkt in een restaurant met koks uit verschillende werelddelen. Zij werken doelgericht aan hoge kwaliteit gerechten. Als medewerker bediening ben je een belangrijke schakel in het bieden van de juiste ervaring bij de gast. Samen met je collega’s zorg je altijd voor voldoende voorraad om het proces gaande te houden.

Na een drukke dag nemen we altijd samen een drankje en bespreken we de grappigste en (minder)leuke momenten van de dag, of koelen we onder de sterrenhemel even af (in zee) Je komt terecht in een leuk en enthousiast team. We trekken veel met elkaar op, we zijn een echt hecht team. Waar nodig ondersteunen we elkaar. Is het erg druk in de keuken of buitensport? Dan duik je even de keuken of het water in.

Ben jij die horeca medewerker die we zoeken?

 • Je draait je hand niet om voor hard werken en dit doe je met een positieve en collegiale houding.
 • Gastvrijheid is jouw tweede natuur. Je houdt ervan om gasten een top beleving te geven.
 • Creativiteit, enthousiasme en een passie voor lekker eten en drinken.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan leren we je graag kennen! Stuur je motivatie en cv naar info@moio.nl, t.a.v. Dirk van Gilst (eigenaar).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op, kom een drankje doen of loop eens mee. Neem contact op met Dirk van Gilst, eigenaar: 0117-392180

Of solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaand contactformulier.


Werken als medewerker bediening bij Moio Beach

Het draait bij Moio om Food & Fun. In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige die strand- en watersport combineren met een strandpaviljoen. Die combinatie maakt de sfeer bij ons ontspannen en levendig. Het niveau van de keuken is hoog en alles op de kaart is vers. Onze koks houden van pure producten en nemen inspiratie mee uit alle werelddelen.

Bij Moio werken echte ‘paviljoen-mensen’. We worden onrustig van niets doen en zijn altijd bezig. Als er druk op de ketel staat zijn we op ons best. En als dat eens 12 uur op een dag is, draaien we onze hand daar niet voor om. De sfeer is positief, iedereen is deel van het team. Daarom passen sociale teamspelers hier goed. Die weten dat je het beste resultaat alleen samen kunt bereiken.

De wind, de zee, het sporten, het werkt verslavend. Het kan zomaar zijn dat je in de groeps-app van je team leest dat het morgen goed weer is om te blokarten. En dat je de volgende ochtend om 9.00 uur over het strand zeilt.

WAT KRIJG JE?

 • Een goed salaris. We betalen ruim boven de reguliere inschaling;
 • Werk-privé balans. Een fulltime baan in 4 dagen, flexibel in te delen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioensopbouw via PH&C;
 • Goed eten. Een opgedekt bord, met alles uit de schijf van vijf. En tijd om rustig te eten in de personeelsruimte. Gratis, ook voor - of na je werkshift;
 • Ontwikkeling. We moedigen aan om opleidingen of cursussen te volgen;
 • Lichaamsbeweging. Je kunt je geregeld inschrijven voor outdoor-activiteiten en daarnaast gebruik maken van ons materieel;
 • Gezellige borrels en uitjes;
 • Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, gezonde zeelucht en altijd zand in je auto.