Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Suppen: Leer suppen op het strand van Zeeland

Altijd al willen suppen? Leer suppen op het strand van Zeeland bij Moio Beach. Heb jij genoeg balans om te blijven peddelen op jouw supboard zonder om te vallen. Deze activiteit is gegarandeerd gezellig! Kom lachen en genieten in Cadzand.

Wat is suppen?

Suppen is de afkorting van Stand-Up Paddleboarding, en zoals de naam al doet vermoeden, is het een watersport waarbij je op een groot board staat en je voortbeweegt met behulp van een peddel. De populariteit van deze activiteit is de afgelopen jaren sterk toegenomen als watersport. Dit komt doordat het geschikt is voor mensen van verschillende leeftijden en sportiviteitsniveaus. Of je nu kiest voor een ontspannen middag op het water of een echte workout, suppen biedt een veelzijdige en plezierige ervaring.

Is suppen moeilijk?

Over het algemeen is suppen een toegankelijke activiteit. Natuurlijk is een beetje balans wel gewenst, hoewel het vallen en opstaan ook bij de charme hoort. Maak je vooral geen zorgen. Onze instructeurs leggen de basis uit waarna je zelf heerlijk kunt genieten op het water.

Suppen Zeeland

Suppen kan heerlijk in Zeeland, door de waterrijke omgeving is het de ideale plek voor diverse watersporten, en dus ook voor suppen. Zeeland staat bekend om prachtige stranden, en Cadzand is er hier natuurlijk één van. Om de omgeving te ontdekken vanaf het water is een echte aanrader!

Suppen op zee

Je kunt suppen op alle soorten water: rivieren, meren maar natuurlijk ook op zee. De Noordzee biedt ideale mogelijkheden om te suppen. Uitdagend en divers: dit levert een fantastische activiteit op.

Prijzen cursus suppen

Je kunt bij ons al komen genieten van deze heerlijke activiteit vanaf €35,- per persoon. Naast suppen bieden we ook diverse andere sporten en activiteiten aan. Wij maken graag een offerte op maat voor je. Neem contact op.

  • €35,- p.p. voor 1 uur. *
  • €53,- p.p. voor 2 uur
  • €81,- p.p. voor 3 uur.

Met meer dan 10 personen krijgt u €2,50 korting per persoon. Met meer dan 25 personen krijgt u €5,00 korting per persoon.

* Op één uur sport zijn onderstaande kortingen niet van toepassing.

Cursus suppen bij Moio Beach

Kom suppen bij Moio Beach en maak er een prachtige dag van, combineer je activiteit met een heerlijke lunch of diner in ons prachtige paviljoen.

  • Genieten van het prachtige strand van Cadzand.
  • Te combineren met tal van anderen toffe activiteiten.
  • Een heerlijke beach club om bij te komen en te genieten.
  • Vlakbij de Belgische grens.
  • Scherpe prijzen.
  • Professionele begeleiding.

Kom suppen in Zeeland bij Moio Beach

Waar wacht je nog op? Boek nu de perfecte stranddag inclusief heerlijk suppen. We zien je graag snel bij Moio Beach! Kom met vrienden, collega’s of familie. Alles is mogelijk. Neem contact op en laat ons de perfecte dag voor je samenstellen.