Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Werken Bij Moio!

Moio Beach is altijd in beweging. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste, leergierige en energieke medewerkers. Daar krijg jij als medewerker bij Moio Beach ook veel energie en fun voor terug. Hard werken maar ook veel lol, daar draait het om bij Moio Beach.

Openstaande vacatures

Ben jij de persoon die we zoeken? Bekijk onze openstaande vacatures.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok heb je een passie voor eten, koken en vooral verse producten. Je bent verantwoordelijk voor de keuken en werkt met een team van enthousiaste hulpkoks.

Bekijk de vacature

Medewerker bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Food & fun op het strand. Een mooi balans tussen werk en prive in een 4 daagse full time werkweek. Moio bruist en heeft ruimte voor een gedreven en creatieve doener.

Bekijk de vacature

Oproepkracht bediening & buitensport

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Een topper in afwassen of geef je liever les aan een groep actieve water of strandsporters. Wat dacht je ervan om deze (parttime/bijbaan) functies te combineren. Wij zoeken namelijk multifunctionele parttimers die van alle markten thuis (willen) zijn.

Bekijk de vacature

Afwasser

Veel uren maken in weinig dagen, werken in een professionele en efficiënte keuken. Op het strand, met toffe collega’s en alle mogelijkheden om naast je werk buitensport te beoefenen. Of om afwassen te combineren met seizoenswerk als buitensport-instructeur. Als afwasser bij Moio Beach zit je goed.

Bekijk de vacature

Stage lopen bij Moio

Op zoek naar een leuke en leerzame stage bij één van de leukste strandpaviljoens van Zeeuws-Vlaanderen. Moio staat altijd open voor enthousiaste stagiaires. Volg jij een opleiding in bijvoorbeeld sport, sportmanagement, hogere hotelschool of de koksopleiding? Dan is een stage bij Moio Beach misschien wel iets voor jou. Solliciteer en geef aan wat jij zou willen leren.

Ben je enthousiast over één van onze openstaande vacature of wil je open solliciteren? Bel, mail, spring binnen of vul onderstaand contactformulier in.


Werken aan het strand

De zee, goed eten en drinken, sporten en dat alles in een mooie werkomgeving! We bieden een totale strandbeleving voor onze gasten, hier dragen we met z’n allen aan bij.

Energie op je werk en privé

Van werken bij Moio krijg je energie. Die energie kun ook je prima buiten werktijd kwijt, want een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen. Je werkt in een team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar blind vertrouwt. Waar lol maken, zorg en respect voor elkaar de standaard is.

Strandpaviljoen en sporten
Food en Fun

Moio is niet alleen een strandpaviljoen, het is ook sport. Onze collega's combineren hun horecabaan met werken als sportinstructeur. Je vindt hier ervaren surfinstructeurs, vaste krachten en studenten die naast hun baan assisteren bij de strand-activiteiten. Zijn de golven goed? Dan kan er spontaan in de app-groep afgesproken worden dat we om 9 uur ’s ochtends over het strand zeilen.

Kwaliteit leveren voor onze gasten

We houden ervan om onze gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Onze gasten komen voor het uitzicht, de ontspannen sfeer en kwaliteit van het eten. Waarbij alle gerechten vers bereid worden en gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Ook nemen onze koks je mee naar alle facetten van duurzaam en lokaal wat zorgt voor vele afwisselende gerechten.

moio raften cadzand

(Raften met het team voordat de shift begint)

blokarten cadzand moio

(Sous-chef aan het Blokarten)

Moio cadzand zomer

(iedere avond dit uitzicht)

(Shoot-out, een van de Moio Adventure activiteiten. Actie foto met het team)