Menu

Vanwege de maatregelen die de regering heeft genomen omtrent het Corona virus zijn we tot en met 6 april gesloten. Voor dringende zaken graag een mailtje naar info@moio.nl of onderstaand telefoonnummer.

De Adventure Sports zijn op aanvraag te reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel +31(0)117-392180. of vraag je voorstel aan

Werken Bij Moio!

Energie

De zee, goed eten en drinken, sporten en dat alles in een mooie werkomgeving! Van werken bij Moio krijg je energie. Die energie kun ook je prima buiten werktijd kwijt, want een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen. Je werkt in een team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar blind vertrouwt. Waar lol maken, zorg en respect voor elkaar de standaard is. En waar we streven naar de beste beleving voor onze gast.

Kwaliteit

We houden ervan om onze gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Onze gasten komen voor het uitzicht, de ontspannen sfeer en kwaliteit van de kaart. Waarbij alle gerechten vers bereid worden en gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Ook nemen onze koks je mee naar alle windstreken wat zorgt voor vele afwisselende gerechten. Dit alles zorgt er voor dat je bij Moio de ultieme strand dag zult beleven als gast en voor ieder een perfecte werkplek zal zijn.

Vacatures Moio Beach;

Horeca manager bediening

Oproepkracht bediening

Afwasser/keukenhulp

Sportinstructeur Buitensport

Wil je snel solliciteren of contact opnemen met Moio?
Vul dan hieronder je gegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


Food & Fun

Moio is niet alleen een strandpaviljoen, het is ook sport. Veel vakantiekrachten combineren hun horecabaan met werken als sportinstructeur. Je vindt hier ervaren surfinstructeurs en studenten die naast hun baan in de bediening, assisteren bij de strand-activiteiten. Zijn de golven goed? Dan kan er spontaan in de app-groep afgesproken worden dat we om 9 uur ’s gaan surfen.