Menu

Het strandrestaurant is dagelijks vanaf 10 uur geopend, de keuken opent om 12 uur.

We zijn super trots op onze mooie nieuwe gerechten, bijpassende wijnen en champagnes.

Neem alvast een kijkje!

Reserveringen zijn mogelijk voor het interieur en mogen telefonisch doorgegeven worden.

Tot ziens bij Moio Beach!

  • +31 (0) 117-392180
  • |
  • info@moio.nl
  • |
  • Dagelijks geopend vanaf 10 uur.
  • |
  • Telefonisch reserveren.

Werken Bij Moio!

Vacatures Moio Beach;

Tijdens de lock-down zitten we niet stil. We denken nieuwe concepten uit en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de gast te bedienen. Vanuit de lancering van enkele nieuwe gave concepten breiden we ons team uit en zoeken we collega's in meerdere afdelingen.

Zelfstandig werkende kok

Horeca en een privéleven gaan niet samen? Bij Moio wel! Een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen en voor je harde werk krijg je veel flexibiliteit terug. Onze keuken is efficiënt ingericht en als collega’s zijn we goed op elkaar ingespeeld.

Medewerker bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Food & fun op het strand. Een verrassend goede keuken. Moio bruist en heeft ruimte voor een gedreven en creatieve doener.

Oproepkracht bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Een topper in afwassen of geef je liever les aan een groep actieve water of strandsporters. Wat dacht je ervan om deze (parttime/bijbaan) functies te combineren. Wij zoeken namelijk multifunctionele parttimers die van alle markten thuis (willen) zijn.

Afwasser/keukenhulp

Veel uren maken in weinig dagen, werken in een professionele en efficiënte keuken. Op het strand, met toffe collega’s en alle mogelijkheden om naast je werk buitensport te beoefenen. Of om afwassen te combineren met seizoenswerk als buitensport-instructeur. Als afwasser bij Moio Beach zit je goed.

Buitensportinstructeur / buitensportstage

Jij zit nooit stil en bent het liefst altijd buiten. Sport is je passie. Je bent enthousiast en vindt het leuk om les te geven. Jij kunt de hele zomer op het strand doorbrengen en daar nog je geld mee verdienen ook. Hoe? Als vakantiekracht bij Moio Beach!

Kitesurf instructeur / medewerker bediening

Jij zit nooit stil en bent het liefst altijd buiten. Kitesurfen is je passie. Je bent enthousiast en je vindt het leuk om les te geven. Jij kunt de hele zomer op het strand doorbrengen en daar nog je geld mee verdienen ook. Hoe? Als kitesurfinstructeur en vakantiekracht bij Moio Beach!

Wil je snel solliciteren of contact opnemen met Moio?
Vul dan hieronder je gegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


Energie

De zee, goed eten en drinken, sporten en dat alles in een mooie werkomgeving! Van werken bij Moio krijg je energie. Die energie kun ook je prima buiten werktijd kwijt, want een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen. Je werkt in een team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar blind vertrouwt. Waar lol maken, zorg en respect voor elkaar de standaard is. En waar we streven naar de beste beleving voor onze gast.

Kwaliteit

We houden ervan om onze gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Onze gasten komen voor het uitzicht, de ontspannen sfeer en kwaliteit van het eten. Waarbij alle gerechten vers bereid worden en gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Ook nemen onze koks je mee naar alle facetten van duurzaam en lokaal wat zorgt voor vele afwisselende gerechten. Dit alles zorgt er voor dat je bij Moio de ultieme strand dag zult beleven als gast en voor ieder een perfecte werkplek zal zijn.

moio raften cadzand

(Raften met het team voordat de shift begint)

blokarten cadzand moio

(Sous-chef aan het Blokarten)

Food & Fun

Moio is niet alleen een strandpaviljoen, het is ook sport. Veel vakantiekrachten combineren hun horecabaan met werken als sportinstructeur. Je vindt hier ervaren surfinstructeurs, vaste krachten en studenten die naast hun baan assisteren bij de strand-activiteiten. Zijn de golven goed? Dan kan er spontaan in de app-groep afgesproken worden dat we om 9 uur ’s ochtends over het strand zeilen.

Moio cadzand zomer

(iedere avond dit uitzicht)

(Shoot-out, een van de Moio Adventure activiteiten. Actie foto met het team)