Menu

Het strand restaurant is geopen vanaf 11 uur;

De keuken is doorlopend geopend vanaf 12 uur;

Week 5 zijn we gesloten, dinsdag 7 februari zijn we weer geopend;

Graag tot ziens bij Moio Beach!

  • +31 (0) 117-392180
  • |
  • info@moio.nl
  • |
  • Geopend vanaf 11 uur
  • |
  • Telefonisch reserveren

Werken Bij Moio!

Vacatures Moio Beach;

Moio Beach is altijd in beweging. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste, leergierige en energieke medewerkers. Ben jij de persoon die we zoeken en die het strand als dé beste werkplek ziet? Bel, mail of spring binnen.

Manager Moio Adventure

Iedere dag sporten in en aan de Noordzee aan de mooiste kust van Nederland? Wordt sportmanager bij Moio Adventure in Cadzand (Zeeland)! Surfen, Suppen, Blokarten, Shoot-out, noem het maar op. Jij zorgt dat vakantiegangers, vrienden, families, kinderen op een kinderkamp en collega’s op een bedrijfsuitje ontdekken wat sporten, zee en het strand met ze doet.

Zelfstandig werkend kok

Horeca en een privéleven gaan niet samen? Bij Moio wel! Een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen en voor je harde werk krijg je veel flexibiliteit terug. Onze keuken is efficiënt ingericht en als collega’s zijn we goed op elkaar ingespeeld.

Medewerker bediening

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Food & fun op het strand. Een mooi balans tussen werk en prive in een 4 daagse full time werkweek. Moio bruist en heeft ruimte voor een gedreven en creatieve doener.

Oproepkracht bediening & buitensport

Ben je onze nieuwe barman of -vrouw? Onze nieuwe ster in de bediening. Een topper in afwassen of geef je liever les aan een groep actieve water of strandsporters. Wat dacht je ervan om deze (parttime/bijbaan) functies te combineren. Wij zoeken namelijk multifunctionele parttimers die van alle markten thuis (willen) zijn.

Afwasser

Veel uren maken in weinig dagen, werken in een professionele en efficiënte keuken. Op het strand, met toffe collega’s en alle mogelijkheden om naast je werk buitensport te beoefenen. Of om afwassen te combineren met seizoenswerk als buitensport-instructeur. Als afwasser bij Moio Beach zit je goed.

Wil je snel solliciteren of contact opnemen met Moio?
Vul dan hieronder je gegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


Energie

De zee, goed eten en drinken, sporten en dat alles in een mooie werkomgeving! Van werken bij Moio krijg je energie. Die energie kun ook je prima buiten werktijd kwijt, want een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen. Je werkt in een team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar blind vertrouwt. Waar lol maken, zorg en respect voor elkaar de standaard is. En waar we streven naar de beste beleving voor onze gast.

Food & Fun

Moio is niet alleen een strandpaviljoen, het is ook sport. Onze collega's combineren hun horecabaan met werken als sportinstructeur. Je vindt hier ervaren surfinstructeurs, vaste krachten en studenten die naast hun baan assisteren bij de strand-activiteiten. Zijn de golven goed? Dan kan er spontaan in de app-groep afgesproken worden dat we om 9 uur ’s ochtends over het strand zeilen.

Kwaliteit

We houden ervan om onze gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Onze gasten komen voor het uitzicht, de ontspannen sfeer en kwaliteit van het eten. Waarbij alle gerechten vers bereid worden en gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Ook nemen onze koks je mee naar alle facetten van duurzaam en lokaal wat zorgt voor vele afwisselende gerechten. Dit alles zorgt er voor dat je bij Moio de ultieme strand dag zult beleven als gast en voor ieder een perfecte werkplek zal zijn.

moio raften cadzand

(Raften met het team voordat de shift begint)

blokarten cadzand moio

(Sous-chef aan het Blokarten)

Moio cadzand zomer

(iedere avond dit uitzicht)

(Shoot-out, een van de Moio Adventure activiteiten. Actie foto met het team)