Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Zelfstandig werkend kok

Horeca en een privéleven gaan niet samen? Bij Moio wel! Een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen en voor je harde werk krijg je veel flexibiliteit terug. Onze keuken is efficiënt ingericht en als collega’s zijn we goed op elkaar ingespeeld. We werken uitsluitend met verse producten en op de kaart vind je gerechten uit alle windstreken. We verrassen onze gasten graag met unieke gerechten van hoge kwaliteit.

Werkzaamheden als zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok heb je een passie voor eten, koken en vooral verse producten. Je bent verantwoordelijk voor de keuken en werkt met een team van enthousiaste hulpkoks.

  • Bereiden van de mooiste gerechten van de beste ingrediënten.
  • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe gerechten (vier keer per jaar een nieuw kaart)
  • Aansturen van hulpkrachten en het doen van bestellingen.
  • Schoonhouden van de keuken.
  • Je blijven ontwikkelen.

Wat wij zoeken in een zelfstandig werkende kok

  • Je draait je hand niet om voor hard werken en dit doe je met een positieve en collegiale houding.
  • Creativiteit en ideeën als het gaat om koken, recepten en wat op dit moment populair is op het gebied van eten.
  • De wil om te leren en te blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan leren we je graag kennen! Stuur je motivatie en cv naar info@moio.nl, t.a.v. Dirk van Gilst (eigenaar).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op, kom een drankje doen of loop eens mee. Neem contact op met Dirk van Gilst, eigenaar: 0117-392180

Of solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaand contactformulier.


Werken als kok bij Moio Beach

Je werkt in een grote keuken met koks uit verschillende werelddelen. Die doelgericht werken aan hoge kwaliteit gerechten. Als zelfstandig werkende kok ben je een belangrijke schakel in de keuken. De werkzaamheden starten als de producten binnen komen en eindigen bij de klant op tafel. Jij zorgt dat er altijd voldoende voorraad is om het proces gaande te houden.

WAT KRIJG JE?

  • Een goed salaris.
  • Werk-privé balans. Een fulltime baan in 4 dagen, flexibel in te delen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioensopbouw via PH&C;
  • Goed eten. En tijd om rustig te eten in de personeelsruimte.
  • Ontwikkeling. We moedigen aan om opleidingen of cursussen te volgen;
  • Lichaamsbeweging. Je kunt je geregeld inschrijven voor outdoor-activiteiten en daarnaast gebruik maken van ons materieel;
  • Gezellige borrels en uitjes;
  • Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, gezonde zeelucht en altijd zand in je auto.