Menu

Het strand restaurant is geopen vanaf 11 uur;

De keuken is doorlopend geopend vanaf 12 uur;

Graag tot ziens bij Moio Beach!

reserveren bij moio beach

Zelfstandig werkend kok

Horeca en een privéleven gaan niet samen? Bij Moio wel! Een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen en voor je harde werk krijg je veel flexibiliteit terug. Onze keuken is efficiënt ingericht en als collega’s zijn we goed op elkaar ingespeeld. We werken uitsluitend met verse producten en op de kaart vind je gerechten uit alle windstreken. We verrassen onze gasten graag met unieke gerechten van hoge kwaliteit.

Werkzaamheden als zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok heb je een passie voor eten, koken en vooral verse producten. Je bent verantwoordelijk voor de keuken en werkt met een team van enthousiaste hulpkoks.

  • Bereiden van gerechten, zowel bij de lunch als het diner. We willen de kwaliteit optimaal houden en zorgen dat de gerechten snel en mooi geserveerd worden.
  • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe gerechten (vier keer per jaar een nieuw kaart)
  • Aansturen van hulpkrachten en het doen van bestellingen. Ieder heeft een duidelijke taak in de keuken en de communicatie is goed en belangrijk. Samen zetten we een mooi product op tafel.
  • Schoonhouden van de keuken. Hygiëne is zeer belangrijk in de keuken. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed en elke avond wordt gezamenlijk de keuken volledig schoongemaakt en klaar gezet om de volgende morgen in een schone keuken aan de voorbereidingen voor de nieuwe dag te beginnen.
  • Je blijven ontwikkelen. Het is belangrijk dat je initiatief toont en met veel zorg, liefde en mooie verse producten een heerlijk gerecht kunt maken.

Wat wij zoeken in een chef kok

  • Je draait je hand niet om voor hard werken en dit doe je met een positieve en collegiale houding.
  • Creativiteit en ideeën als het gaat om koken, recepten en wat op dit moment populair is op het gebied van eten.
  • De wil om te leren en te blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan leren we je graag kennen! Stuur je motivatie en cv naar info@moio.nl, t.a.v. Dirk van Gilst (eigenaar).

Eerst meer weten? Neem gerust contact op, kom een drankje doen of loop eens mee. Neem contact op met Dirk van Gilst, eigenaar: 0117-392180

Of solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaand contactformulier.


Werken als kok bij Moio Beach

Je werkt in een grote keuken met koks uit verschillende werelddelen. Die doelgericht werken aan hoge kwaliteit gerechten. Als zelfstandig werkende kok ben je een belangrijke schakel in de keuken. De werkzaamheden starten als de producten binnen komen en eindigen bij de klant op tafel. Jij zorgt dat er altijd voldoende voorraad is om het proces gaande te houden.

Is het druk, dan betekent dat stug doorgaan en hard werken. De sfeer in de keuken is erg goed en de communicatie helder. We werken met drie gekwalificeerde koks en met vier hulp koks. Als het druk is kunnen we in de piek wel zo’n 250 gerechten doorgeven op 1.5 uur. Op zulke momenten doen we alles samen. Maar is het rustiger kan het ook voorkomen dat je het volledige proces alleen moet doen.

WAT KRIJG JE?

  • Een goed salaris. We betalen ruim boven de reguliere inschaling;
  • Werk-privé balans. Een fulltime baan in 4 dagen, flexibel in te delen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioensopbouw via PH&C;
  • Goed eten. Een opgedekt bord, met alles uit de schijf van vijf. En tijd om rustig te eten in de personeelsruimte. Gratis, ook voor - of na je werkshift;
  • Ontwikkeling. We moedigen aan om opleidingen of cursussen te volgen;
  • Lichaamsbeweging. Je kunt je geregeld inschrijven voor outdoor-activiteiten en daarnaast gebruik maken van ons materieel;
  • Gezellige borrels en uitjes;
  • Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, gezonde zeelucht en altijd zand in je auto.