Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Blokarten: Actie op het strand van Zeeland

Kom blokarten op het strand in Zeeland! Op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Blokarten is één spectaculaire activiteit die actie en uitwaaien combineert. De ideale winter of najaar activiteit op het strand.

Wat is Blokarten?

Blokarten, ook bekend als strandzeilen of landzeilen, is een opwindende activiteit waarbij deelnemers in speciale driewielige voertuigen (blokarts) over het strand racen. Het is een unieke combinatie van zeilen en karting, waarbij de blokart wordt aangedreven door een zeil dat is bevestigd aan een mast. De bestuurder zit laag bij de grond in de blokart en stuurt met behulp van een stuurwiel.

Een activiteit die je zeker een keer moet proberen. Leuk voor jong en oud!

Blokarten Zeeland

Zeeland staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, uitgestrekte stranden en de perfecte windomstandigheden voor blokarten. Combineer de sensatie van deze strandactiviteit met de betoverende omgeving en maak van je dag een onvergetelijk avontuur.

Blokarten bij Moio Beach

Voel de sensatie terwijl je over het zand racet, jezelf in controle houdt en de snelheid opvoert. Blokarten bij Moio Beach geeft je de ultieme snelheidskick!

 • Genieten van het prachtige strand van Cadzand.
 • Te combineren met tal van anderen toffe activiteiten.
 • Een heerlijke beach club om bij te komen en te genieten.
 • Vlakbij de Belgische grens.
 • Scherpe prijzen.
 • Professionele begeleiding.

Blokarten prijs

Je kunt bij ons al komen genieten van deze heerlijke activiteit vanaf €35,- per persoon. Naast blokarten bieden we ook diverse andere sporten en activiteiten aan.

Combineer blokarten met een andere activiteit en een heerlijke maaltijd en kom de hele dag genieten bij Moio Beach in Cadzand. Wij maken graag een offerte op maat voor je. Neem contact op.

 • €35,- p.p. voor 1 uur. *
 • €53,- p.p. voor 2 uur
 • €81,- p.p. voor 3 uur.

Met meer dan 10 personen krijgt u €2,50 korting per persoon. Met meer dan 25 personen krijgt u €5,00 korting per persoon.

* Op één uur sport zijn onderstaande kortingen niet van toepassing.

Voorwaarden Blokart Cadzand

 • Wij bieden de activiteit aan vanaf minimaal 5 deelnemers tot maximaal 30 deelnemers per keer.
 • Groepen onder de 5 personen vallen onder privé lessen. Kosten €90,00 voor de 1ste persoon en €35,00 p.p. voor elke volgende persoon.
 • Blokarten kan enkel plaatsvinden bij een windkracht van minimaal 4ft, daarom bespreken we altijd voortijdig een alternatief.
 • Blokarten is vanwege drukte op het strand niet mogelijk in de zomermaanden juli en augustus.

Meer weten over onze algemene voorwaarden?

Kom blokarten bij Moio Beach

Ben je klaar voor de ultieme strandervaring? Kom naar Moio Beach in Zeeland en ontdek de opwinding van blokarten. Of je nu een groep vrienden, een familie of een bedrijfsuitje hebt, blokarten is de perfecte activiteit om samen te beleven. Wacht niet langer, waag de sprong en voel de adrenaline bij Moio Beach!

Boek vandaag nog jouw blokarting-avontuur bij Moio Beach en maak van je dag aan het strand een herinnering voor het leven!