Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

SUMMER EXPERIENCE: SPORT CLINIC AAN HET STRAND

Welkom bij de Moio Beach Summer Experience – de ultieme zomerbelevenis die je niet wilt missen! Bij Moio worden we enthousiast van onze beach en fun sports en dit enthousiasme brengen we graag aan jullie over.

sport clinic bij Moio Beach

Tijdens de maanden juli en augustus nodigen we je uit om deel te nemen aan een sportclinic die plaatsvindt op het prachtige strand van Cadzand. Gedurende één uur dompel je jezelf onder in een wereld van opwindende watersporten en creëer je blijvende herinneringen onder de warme zon. Of je nu een doorgewinterde watersportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de Moio Beach Summer Experience heeft voor elk wat wils. Maak je klaar om je grenzen te verleggen en te genieten van een actieve en onvergetelijke zomer!

Welke watersport clinics worden er aangeboden?

Tijdens de Moio Summer Experience clinic laten we je kennis maken met onze watersporten. Je kunt kiezen uit vier sporten.

 • Golfsurfen vanaf 12 jaar
 • Stand Up Paddle (suppen) vanaf 12 jaar
 • Bodyboarden vanaf 8 jaar
 • Skimboarden vanaf 8 jaar

Datum en tijdstippen Moio Summer Experience clinics

In de maanden juli en augustus zijn er elke maandag, woensdag en vrijdag Moio Summer Experience clinics bij strandpaviljoen Moio Beach op het strand van Cadzand-Bad.

Surf les

Stap op je surfboard en laat je leiden door de krachtige golven van de Noordzee. Tijdens het golfsurfen ervaar je de opwinding van het berijden van de golven terwijl je de kunst van balans en controle onder de knie krijgt. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap, of je nu voor het eerst op een board staat of je surfvaardigheden wilt aanscherpen. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de juiste golf kiest en met een glimlach op je gezicht terugrijdt naar de kust.

Kosten en praktische informatie surf lessen

Deelnemen aan de clinic kost €26 per persoon.

Tijden

 • 13.00
 • 14.15
 • 15.30

Sup les

Beleef de rustige kant van de zee terwijl je op een SUP-board stapt en de kalme wateren van Cadzand verkent. Staand op je board, peddel je moeiteloos door het water en geniet je van het panoramische uitzicht op de omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende sessie om te genieten van de omgeving, of je wilt je core-kracht en stabiliteit verbeteren, suppen is de ideale activiteit voor een zonnige dag aan het strand.

Kosten en praktische informatie sup lessen

Deelnemen aan de clinic kost €26 per persoon.

Tijden

 • 13.00
 • 14.15
 • 15.30

Skimboard les

Skimboarden voegt een opwindend en dynamisch element toe aan je Summer Experience. Glij over het ondiepe water, gooi je board op de golvende oppervlakken en laat jezelf meeslepen door de snelheid en sensatie. Onze experts zullen je begeleiden bij het kiezen van de juiste golven en het uitvoeren van indrukwekkende moves.

Kosten en praktische informatie skimboard lessen

Deelnemen aan de clinic kost €20 per persoon.

Tijden

 • 11.00

Bodyboard les

Bodyboarden combineert snelheid, behendigheid en een direct contact met de golven. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke rit langs de branding of gewoon wilt genieten van de sensatie van het glijden over het water, onze instructeurs staan klaar om je te helpen bij het maximaliseren van je plezier en prestaties.

Kosten en praktische informatie bodyboard lessen

Deelnemen aan de clinic kost €20 per persoon.

Tijden

 • 11.00

Aanmelden voor een Moio Summer Experience?

Wil jij leren golfsurfen, suppen, bodyboarden of skimboarden, meld je dan nu aan voor een van de Moio Summer Experience. Inschrijven kan eenvoudig via een mailtje naar info@moio.nl met daarin de naam, leeftijd, telefoonnummer en keuze type en moment summer experience

Sport clinics inclusief

De prijzen van de summer experience zijn inclusief:

 • gebruik materialen en wetsuits
 • begeleiding door ervaren instructeurs

De clinic kan worden betaald via overschrijving of vooraf op strandpaviljoen Moio Beach.