Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

It’s Windy 1e editie

Wat een dag hebben we gehad zaterdag 25 maart!

De eerste dag dat het windraam open ging hadden we meteen geluk, er kwam een sterke zuidwester wind aan. We hebben lekker buiten kunnen spelen in 27 tot wel 42(!) knopen aan wind. We zijn met een groep van meer dan dertig deelnemers van verschillende niveaus in verschillende divisies het water op gegaan op onze spot bij Moio Beach. Er zijn verschillende persoonlijke records gesneuveld en de top 10 in Nederland op 25 maart van The Surfr.app was helemaal veroverd door deelnemers van It’s Windy!

De hoogste sprong van de dag was gesprongen door Hendrik van der Eems die normaal op Workum bij het IJsselmeer kite. Zijn hoogste sprong was 22.2 meter, maar dit was niet genoeg voor de overwinning in de eerste divisie. De winst ging namelijk naar Cadzand local Vincent Loof die gemiddeld over zijn drie hoogste sprongen een score van 20.5 haalde ten opzichte van de 20.1 van Hendrik. De derde plek in de eerste divisie ging naar Jan-Willem Dekker met als homespot Domburg met een score van 19.3 meter.

We hebben een hele leuke dag gehad met een gezellige groep kiters vanuit heel Nederland en België die ons mooie Cadzand-bad wisten te bereiken. Hopelijk zien we jullie allemaal weer in Cadzand bij de volgende editie in september/oktober van It’s Windy!

< Terug naar het nieuwsoverzicht