Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Masterclass kiten met Youri

Zondag 28 Augustus - Masterclass kiten met Youri Zoon

De zomer komt helaas al langzaam tot zijn einde, maar wat hebben wij hem bij Moio Beach mooi af kunnen sluiten. Samen met Kiteconnect en Cadzandsports hebben we een geweldige kite dag georganiseerd. Tweevoudig wereldkampioen Youri Zoon kwam op onze spot een Masterclass geven.

Het was een zonnige dag, met heerlijk water en een prima windje. De niveaus van de deelnemers waren heel divers, maar iedereen kon toch van elkaar leren. We begonnen de middag op het strand om elkaar wat beter te leren kennen. Daarna vertelde Youri de deelnemers de planning. Als eerst stond hij aan de kant. Youri plukte de deelnemers om beurden van het water af om het een en ander uit te leggen en tips te geven. Na deze eerste sessie hielden we een korte pauze.

Terwijl wij pauze hielden pompte Youri zijn eigen kite op. Bij de tweede sessie ging hij namelijk mee het water op. Hij liet hierbij dingen zien en gaf aanwijzingen. Dit was terwijl de zon steeds verder zakte en de lucht langzaam oranje werd.

Na flink wat uren op het water hebben de deelnemers hun kites opgeruimd en is iedereen op het terras van Moio gaan zitten. We hebben de dag afgesloten met een heerlijke Moio burger.

Het was een geweldige dag en een mooie seizoen afsluiter.

< Terug naar het nieuwsoverzicht