Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Mei Beach Days 2022

Wat een geslaagde Moio Beach Days!

Maandag en dinsdag hebben we weer Moio Beach Days gehouden. Op deze dagen gaan we met kinderen tussen de 8 en 17 jaar verschillende activiteiten doen op het strand en in het water.

Er was een goeie opkomst met zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Maandag waren we met een hele grote groep kids, wel 21! We moesten ons wel goed insmeren want in de middag kwam de zon er helemaal doorheen. We hebben door de grote van de groep de kids in twee groepen verdeeld. De ene groep begon op het water en sloot af op het strand en de andere groep begon op het strand en eindigde in de zee. Dinsdag bleef de zon zich verstoppen achter de wolken, maar de kids die er waren hebben het daardoor niet minder naar hun zin gehad. We hebben beide dagen kunnen afsluiten met een heerlijk ijsje in de zon.

Door de condities die we maandag en dinsdag hadden konden we Shoot-out gaan spelen, gaan Skimboarden en gaan SuperSuppen! Sommige kids hadden al eens eerder kennis gemaakt met een aantal van deze activiteiten. Hierdoor konden we aan de slag gaan met een andere kant van de activiteiten. Zo hebben een aantal kids bij het Skimboarden weer wat nieuwe ticks geleerd waar ze nu mee aan de slag kunnen!

Kortom: het waren twee super leuke dagen!

Hopelijk tot snel op het strand!

< Terug naar het nieuwsoverzicht