Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Moio Beach Days

Wat hadden er zin in! We mochten voor kinderen van 8 t/m 12 jaar Moio Beach days gaan organiseren.
En ook de kinderen hadden er al even veel zin in. We hadden bedacht dat per dagdeel kinderen drie uur lang verschillende activiteiten konden gaan doen. Twee op het strand en een in de zee. Gelukkig zat het weer goed mee en al snel stroomden de aanmeldingen binnen.

We hebben shoot-out, bumball en skimboarden gespeeld. Een hele dag heerlijk sporten op het strand. Na een korte uitleg gaan we aan de gang met de spelletjes. Iedereen is super fanatiek en natuurlijk wil iedereen graag winnen. Met pijl en boog schieten is voor velen nieuw maar ook dat leren ze snel. Vooral op het moment dat we elkaar als target gaan gebruiken en op jacht gaan naar de vlag is het enthousiasme hoog. Bij de bumball is het even een gedoe om de hesjes goed aan te krijgen maar als dat gelukt is kan het spel van start gaan. De bal vangen op het klittenband levert de punten op. Maar het toppunt is toch wel met je wetsuit aan het water op. Het skimboarden hebben de meeste kinderen snel onder de knie en binnen no-time schiet iedereen over de golven. Toch wel een beetje koud, vooral aan de handen en voeten maar we gaan gewoon door.

Als laatste mag nog iedereen een heerlijke duik in zee nemen. Voor velen de eerst duik van het jaar. Zwemmen in zee is super en de golven zijn hoog. Volop genieten dus.

Na het zwemmen sluiten we de dag af met een lekker ijsje en zo gaat iedereen moe maar voldaan met veel energie weer huiswaarts. We hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad. Wij als team hebben in ieder geval genoten van alle leuke, vrolijke en energieke kinderen. Maar ook van het buiten zijn met de wind in de haren en de zon op het gezicht.

Super blij met alle aanwezigen en voor waren de Moio Beach days een groot succes. Ook zijn er weer de Moio Beachcamps. Vier dagen lang activiteiten op het strand. Voor meer info, klik hier

< Terug naar het nieuwsoverzicht